AJANKOHTAISTA:

HALKI POIKKI PINOON

Tatami paukkuu, kehäköydet vinkuu ja ote lipsuu, mutta peli senkun kovenee. Hervottoman hauskassa ja liikunnallisessa ravintolaesityksessä, Doriksen tatamilla, nähdään Irene Tikan ja Hannu Frimanin kipakka fyysinen ja sanallinen yhteenotto, joka on hikistä painia, parinhakua, poroerottelua ja pornoa. Samalla tutustutaan suomalaisen työpaikan raivostuttavimpiin piirteisiin ja tyyppeihin. Tule nauttimaan pikkujouluajan hauskimmasta showsta ja runsaista pikkujouluherkuistamme. Esityksen pituus 2 kertaa 25 min. Ruokailut ennen näytöstä Fransmannissa tai Amarillossa. Hinta 19 €/hlö sis. narikan.

ESITYKSET:

Pe 22.11. klo 20:30

La 23.11. klo 20:30

Pe 5.12. klo 20:30

La 6.12. klo 20:30

Pe 20.12. klo 20:30

La 21.12. klo 20:30

Lisätiedot ja varaukset:

020 1234 694

www.s-kampanja.net/arina/pikkujoulu13

/

 

 

     
 

TYÖYHTEISÖ- JA VUOROVAIKUTUSKOULUTUS

Talouden tilanne puhuttaa tällä hetkellä varmasti meitä kaikkia. Epävarmuus näkyy ja kuuluu joka paikassa ja melkein päivittäin saamme kuulla uutisista kuinka henkilöstöä vähennetään yrityksissä. Yhteishenki, toistemme tsemppaaminen sekä työssä viihtyminen ovatkin arvoja, jotka varmasti  nousevat entistä tärkeämmiksi näinä aikoina.

Haluamme tehdä koulutus- ja virkistyspäivästänne hauskan ja puhuttelevan. Nauramisen ja ilon kautta ratkeaa monesti isokin ongelma! Haluamme muistuttaa, että paras koulutuspäivä on sellainen, josta puhutaan vielä vuosienkin kuluttua!

Tarjoamme laadukasta koulutusta niin yrityksille kuin muillekin ryhmille. Vastaamme myös oppilaitosten koulutustarpeisiin. Koulutuksiemme sisältöjä ovat mm. työyhteisön ilmapiiri ja vuorovaikutus, sekä esiintymis- ja ilmaisutaidot.

Koulutusten sisältö räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa! Tarjoamme myös Esiintymiskoulutusta yrityksille ja oppilaitoksille.

 

Tarkemmat tiedustelut:

Hannu Friman
sähköposti: hannu.friman@pp.inet.fi
puhelin: 040 521 7171